HTML

VALAMI NAGYON NEM KEREK

Az ember hagyja, hogy szeretetét vágyai mutálják, Ezért ripacs marad az élet színpadán, s itt is csak hiszi, hogy emelt fővel jár.

Friss topikok

Linkblog

Kajolod a témát, hallgatod füvek zaját

2009.12.29. 06:15 manon

Kezd a nívó  beállni(?), és a hulla pont közelében mozogni fel-és le-fel és lejjebb? Ez a jó! A sötétség! A butaság! Nem kell sokat gondolkodni! Vazzze! Amikor a trágár, szexualitást kifejező szakszavakkal is minden el lehet mondani, akkor minek kell a fogalmazás, a választékos beszéd? 500 szóval is lehet boldogulni. Írni is lehet, ha elolvassák! Minek az a nagy szókincs? Itt van rögtön az az "izé" szó, hát az valami fenomenális! Mindent helyettesít, és csak egy kicsit kell a két kezünkkel rásegíteni, egy kis mutogatással, még a külföldiek is megértik. A zene? Az olyan amilyen! Miért? A tücsök is mindig ugyanazt ciripeli, azt milyen jó neki. Nekünk se kell, csak a ritmus! Különben is, menjenek oda, ahova gondolom, ha elvárások vannak! Az hülyeség! Mindenki fogadja el azt, ami van! Mi meg vállaljuk magunkat, az most nagyon divatos! Tuti az egész!  Mi vevők vagyunk! Nem tanulni akarunk, arra ott az iskola. Gyerekek? Ifjúság? Kit érdekel? Mindig volt valahogy! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://manon.blog.hu/api/trackback/id/tr541629743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása