HTML

VALAMI NAGYON NEM KEREK

Az ember hagyja, hogy szeretetét vágyai mutálják, Ezért ripacs marad az élet színpadán, s itt is csak hiszi, hogy emelt fővel jár.

Friss topikok

Linkblog

Ügyfélpolitikai okok, avagy jogunkban áll elkullogni?

2010.02.01. 03:15 manon

 

Egy bankot ajánlottam a múlt héten névtelen barátaimnak. Alapítottak egy céget, és szerettek volna a kötelező előírásnak eleget tenni, csak egy bankszámlát nyitni, csak egy legolcsóbb céges számlát.

Gyanútlanul bementek a kiszemelt helyre, és odaadták a papírokat. A bank középkorú alkalmazottja unottan átvette tőlük a még festékszagú dokumentumokat, majd 5 perc várakozási idő után visszaadta, és közölte, "ügyfélpolitikai okokra való hivatkozással nem nyithatnak számlát!!!".

Az indok természetesen nem kielégítő, dehát megszokhattuk már, hogy a banknak jogában áll indoklás nélkül, vagy érthetetlen, semmitmondó magyarázattal visszautasítani az ügyfeleket.

A bankoknak jogában áll az alázás, az ügyfélnek jogában áll az elfogadás, és a lehajtott fővel való elkullogás,... és ez így van jól!

A történet a csodával határos módon mégis aznap rendeződött.

A bank megkönnyebbült, hiszen az ügyfélköre nem nőtt tovább.

Barátaim pedig megfogadták, hogy ennek a banknak a  küszöbét soha többé nem lépik át, sőt erre buzdítanak másokat is.

Happy end van? IGEN!

A szomszédban volt egy másik bank, ahol ügyfélpolitikai okokból szívesen fogadták őket.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://manon.blog.hu/api/trackback/id/tr991718583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása