HTML

VALAMI NAGYON NEM KEREK

Az ember hagyja, hogy szeretetét vágyai mutálják, Ezért ripacs marad az élet színpadán, s itt is csak hiszi, hogy emelt fővel jár.

Friss topikok

Linkblog

VILÁG VÉGE - Te mit választanál?

2011.03.22. 01:17 manon

Annyi cikket olvasok a világ vége eljöveteléről, hogy már tele van vele a fejem. Találgatások sokasága, a bolygónkról szóló tudományos értekezések, bibliára hivatkozó cikkek, jósok és jóslatok színesítik az írásokat. Ami meg a világban történik, igencsak elgondolkodtató. Sokszor az az érzésem, hogy az ember a sült galambra várt, talán az majd helyette elvégzi a dolgát. Hogy mire gondolok valójában? Itt van pld. a japán atomerőmű katasztrófa!

Felfoghatatlan számomra, hogy a maghasadás felfedezését hasznosította az egész világ, atomerőműveket építettek, de nem gondoskodtak arról, hogy atomkatasztrófa esetén mivel semlegesítsék az emberbe került, és a légkörbe jutó radioaktív anyagot. Atombombákat dobáltak a Földre, nem törődve a bolygóban okozott kárral, hisz csak a rombolás és gyilkolás volt a fő szempont. Felfoghatatlan, hogy egy ilyen Japánt, és az egész világot érintő katasztrófa sem gondolkodtat el eléggé embereket, hisz pár nappal később háborút indítanak. Valójában miért is? A jóságos BT mindenhol békét akar teremteni!, de ehhez előbb háborúzni kell!

Pár évvel ezelőtt az egyik szomszédos országban kiadtak egy könyvet. Ebben a könyvben azt írták, hogy a helyi lázongások, háborúk úgy jönnek létre, hogy a fellőtt űrszondákról olyan rezgéseket bocsátanak kiszemelt területekre, hogy azok a rezgések békétlenséget szülnek az ott lakók között. Utána pedig nem marad más, mint bombázni, meg rendet teremteni. Ugyanezek az űrszondák békés rezgéseket is tudnának sugározni, de abban nincs üzlet! Ja!...., mert békén hagyni a népeket, az olyan unalmas lenne!

Mit gondoltok, miért kellenek a katasztrófák? Azért, hogy az a tespedt ember is felébredjen, megmozduljon, és megtanulja, hogy magán kívül létezik más ember is, aki ugyanúgy mint ő húsból és vérből van. Azok, akik a milliárdos tojáskáikon ülnek, elszégyelljék magukat, mert régóta tudják, létezik egy másik világ, ahol nemhogy tojás, tyúk sincsen. A globalizáció sem szól másról, mint a tyúkkal és tojással nem rendelkező emberek kiszipolyozásáról, életük tönkretételének élvezetéről.

Sokan tudják már, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. Teremteni lehet a mai világ végét, és teremteni lehet egy másik világot, ahol a szeretet és az összetartozás erejével az emberiség felelősségteljesebb korszakba lép. Te mit választanál?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://manon.blog.hu/api/trackback/id/tr122761001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása